Bungalow verkopen?

Hier vindt u toelichting over hoe het verkoopproces vanuit ons eruit ziet, hoe wij handelen en wat u verder kunt verwachten.

De makelaar van Sunclass Durbuy

Wij van VBSD werken vanuit een concept waarin wij transparantie, eerlijkheid en vlotte communicatie belangrijk vinden. Wanneer u ons opdracht geeft om een chalet in verkoop te nemen, vragen wij u dit middels het daartoe bestemde formulier kenbaar te maken aan de parkmanager. Het park zal vanaf dat moment allerlei zaken en documenten gaat opvragen en verzamelen die relevant en verplicht zijn voor de verkoop van uw chalet.
Wij zullen op onze beurt uw bungalow gaan inspecteren en opnemen. Aan de hand van de marktwerking, te verwachten rendement, interieur en exterieur van het chalet, bevinden uit de rapportages, de ligging en uw persoonlijke situatie waarom u wilt verkopen, zullen wij een adviesprijs aan gaan voorleggen.

Wanneer hier afstemming over is, zullen er foto’s gemaakt worden en kan, zodra het park alle gegevens aan ons verzonden heeft, een verkoopbrochure gemaakt worden. Deze wordt uiteraard eerst door u bekeken ter goedkeuring.
Wij zullen na goedkeuring deze brochure op onze website plaatsen, delen op sociale media, meenemen in ons advertentieprogramma en mailen aan ons grote mailbestand met mensen die interesse hebben in een vakantiehuis op Sunclass Durbuy.

Wij werken met een aantal open dagen per jaar. Op deze dagen kunnen chalets bezichtigd worden. Door met een aantal open dagen te werken, is het voor geïnteresseerden aantrekkelijk om te komen. Zij kunnen op zo’n dag meerdere vakantiehuizen vergelijken met elkaar.  Voor een eigenaar is het prettig om op voorhand te weten waar zij aan toe zijn. Ook weet u wanneer u de bungalow uit de verhuur dient te houden. Ook hoeft u als eigenaar niet heen voor de bezichtigen. Op een open dag kunnen biedingen worden gedaan en direct bij ons worden afgegeven.  

Mocht er na overleg met u een passend bod zijn waarbij koper en verkoper akkoord zijn,  pakken wij het traject richting de notaris op. De kopende partij zal informatie aanleveren, eventuele verrekeningen met het park worden gemaakt. De koper en verkoper worden later (indien gewenst) in contact gebracht met elkaar om enkele handige weetjes en eventueel lopende reserveringen en websites over te dragen.

Voor ons maakt het niet uit hoe veel werk wij aan de verkoop van een chalet hebben. Wij werken altijd met een vaste prijs. Duidelijk en transparant voor de verkopende partij zodat zij weten waar zij aan toe zijn. Deze prijs is een vast All-in tarief, op te vragen als u interesse heeft om ons voor u te laten bemiddelen. Hiervoor verzorgen wij het gehele traject van verkoop voor u, ongeacht hoeveel telefoontjes, mailtjes en bezichtigingen wij zullen afhandelen.

Erkend Bemiddelaar

VBSD brengt kopers en verkopers van bungalows (lidmaatschap) op het mooie vakantiepark Sunclass Durbuy bij elkaar. Wij zijn door het park als bemiddelaar erkend. Wij bemiddelen en handelen de gehele transactie samen met het bungalowpark en de notaris voor koper en verkoper volledig en correct af.

U

Eenvoudig verkopen

Verkoop eenvoudig jouw vakantiebungalow met ons als jouw betrouwbare partner. Wij nemen het volledige verkoopproces uit handen, vanaf het eerste gesprek tot de succesvolle transactie. Ontdek het gemak van zorgeloos verkopen en laat ons ervaren team jou begeleiden naar een vlotte en succesvolle verkoop, terwijl jij je kunt richten op wat echt belangrijk is.

h

Persoonlijk contact

In onze organisatie hechten we enorm veel waarde aan persoonlijk contact omdat we begrijpen dat vastgoedtransacties meer zijn dan slechts zakelijke overeenkomsten. Voor ons is elke klant uniek en heeft zijn of haar eigen wensen en dromen. Daarom gaan we verder dan alleen zakelijke transacties; we streven naar het opbouwen van duurzame relaties. 

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Powered by Estatik