over ons

Lees meer over dé makelaar van Sunclass Durbuy

De makelaar van Sunclass Durbuy

Bungalowpark Sunclass Durbuy is een mooi en bijzonder vakantiepark in het hart van de mooie Ardennen. Het is een ruim opgezet bungalowpark met vele faciliteiten, maar waar je ook op jezelf kan zijn in alle rust. Door de opzet van het park zal het niet snel denkbaar zijn dat er 237 bungalows op het park staan; 4 en 5(6) persoons bungalows. De eigenaren hebben één of meerdere bungalows, voor eigen gebruik, maar ook velen voor de verhuur om hier rendement op te maken. Het park heeft een gezonde ambitie en strategie, het blijft duurzaam investeren om haar goede positie in de Ardennen op het hoogste niveau te houden.

vakantiebungalowssunclassdurbuy.nl (VBSD) brengt kopers en verkopers van bungalows (lidmaatschap) op het mooie vakantiepark Sunclass Durbuy bij elkaar. Wij zijn door het park als bemiddelaar erkend. Wij bemiddelen en handelen de gehele transactie samen met het bungalowpark en de notaris voor koper en verkoper volledig en correct af. Wij streven naar een hoge mate van tevredenheid van kopers en verkopers. Wij zetten ons daarvoor in met onze medewerkers. Doordat wij een efficiënte werkwijze hanteren kunnen  wij onze tarieven voor de verkoper zo laag als mogelijk houden, wat uiteindelijk ook weer in het voordeel is van de koper.

Onze werkwijze

VBSD (vakantiebungalowssunclassdurbuy) is een organisatie die speciaal gericht is op de bemiddeling van de aan- en verkoop van de bungalows (lidmaatschap) op bungalowpark Sunclass Durbuy. Wij staan voor een vlotte, transparante en persoonlijke werkwijze. Communicatie verloopt persoonlijk, telefonisch, per mail of hoe u het maar wenst. Het daadwerkelijk bekijken van een bungalow met een aspirant-koper gaat altijd onder persoonlijke begeleiding, evenals het aankopen ook.

Bij de verkoop van de bungalow (lidmaatschap) brengen wij een bezoek aan de betreffende bungalow om zo een goede indruk te krijgen van het object, de ligging, uitrusting, etc. Door een rekensom te maken van de huidige marktwerking, te behalen rendement, staat van onderhoud, interieur en ligging maken wij een adviesprijs. Het is van groot belang dat een nieuwe eigenaar goed begeleid wordt, weet wat er gekocht wordt en vele leuke jaren op het park tegemoet kan gaan. Wederzijdse goede informatieverstrekking is hierbij belangrijk en daar ligt een grote rol voor ons als bemiddelaar

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Powered by Estatik