Bungalow kopen?

Uw vakantiebungalow avontuur begint hier

De makelaar van Sunclass Durbuy

U overweegt het kopen van een bungalow (lidmaatschap) op het bungalowpark Sunclass Durbuy. Vele eigenaren gingen u hierin voor met veel plezier voor. Eigenaren die mooie tijden hebben beleefd, genoten in de Ardennen, met vrienden en of familie. Of eigenaren die kozen voor het maken van rendement op hun investering door verhuur, al dan niet in combinatie met eigen gebruik. In dit hoofdstuk met subhoofdstukken tref je relevante informatie hierover aan.

Onze rol is helder, vakantiebungalowssunclassdurbuy (VBSD) bemiddelt tussen aan- en verkoop van een bungalow en zorgt ervoor dat alles correct, transparant en vlot wordt afgehandeld en dat u als koper vooraf goed bent geïnformeerd. Uiteindelijk wilt u uw bungalow vinden, bekijken en kopen met het doel zoals u dat voor ogen had. Uiteraard binnen de regels van het park, welke u hier ook kan vinden of kan verkrijgen via het park.

LET OP: Op dit park koopt u een lidmaatschap met daaraan gekoppeld een kavel met bungalow. U wordt lid van vereniging door aanschaf van een lidmaatschap.

De bijkomende kosten (notaris en administratiekosten) voor de aankoop van een chalet/ bungalow (lidmaatschap) bedragen circa € 1.700,-

Erkend Bemiddelaar

VBSD brengt kopers en verkopers van bungalows (lidmaatschap) op het mooie vakantiepark Sunclass Durbuy bij elkaar. Wij zijn door het park als bemiddelaar erkend. Wij bemiddelen en handelen de gehele transactie samen met het bungalowpark en de notaris voor koper en verkoper volledig en correct af

U

Vind jouw ideale woning

Verken eenvoudig uw ideale vakantiebungalow op onze website, waar we een diverse selectie aanbieden die aansluit bij uw wensen. Elk verblijf is niet alleen geschikt voor persoonlijk gebruik maar biedt ook de mogelijkheid tot verhuur, waardoor het niet alleen een vakantiebestemming is maar ook een slimme investering

h

Persoonlijk contact

In onze organisatie hechten we enorm veel waarde aan persoonlijk contact omdat we begrijpen dat vastgoedtransacties meer zijn dan slechts zakelijke overeenkomsten. Voor ons is elke klant uniek en heeft zijn of haar eigen wensen en dromen. Daarom gaan we verder dan alleen zakelijke transacties; we streven naar het opbouwen van duurzame relaties. 

Het aankoopproces

Er zijn heel veel leuke bungalows. Allemaal met hun persoonlijke en unieke karakter. Soms is het aanbod groot en een andere keer is het wachten tot er aanbod op de markt komt. Welk huisje past het beste bij u? Wat gaat u allemaal doen met dit unieke plekje in de Ardennen?
Uiteraard helpen wij u graag bij die zoektocht. Mocht het allemaal duidelijk zijn en u een huisje overweegt verloopt het proces als volgt:

U

zoeken

U kunt op onze website het huidige aanbod bekijken om te zien wat het beste aansluit bij uw wensen.

Op de website kunt u veel lezen over het park en haar manier van werken. Het is raadzaam om u op voorhand goed in te lezen.

U kunt contact met ons opnemen voor verdere vragen, wij helpen u graag aan meer informatie.

Bekijken

U kunt een bezichtiging aanvragen voor één of meerdere bungalows. Eigenlijk nooit meer dan drie op een dag. Doorgaans haalt men na een derde bezichtiging informatie door elkaar.

U komt langs op een open dag van VBSD voor een privé bezichtiging van maximaal een uur.

w

Bieden

Aan het einde van de open dag kunt u nog vragen stellen en desgewenst een bod uitbrengen met een biedingsformulier.

Als alle biedingen binnen zijn, kijken wij of er een goede match gemaakt kan worden en start ons bemiddelingstraject.

h

kopen

De koop wordt bevestigd bij acceptatie van de koopprijs.

Via de notaris zullen alle relevante stukken worden opgevraagd.

Op de overeengekomen datum tussen koper en verkoper zal de bungalow worden getransporteerd.

Na betaling aan de notaris bent u eigenaar van een prachtig vakantiehuis. U kunt uw sleutels ophalen aan de receptie van het park. U kunt gaan starten met genieten en verhuren!

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Powered by Estatik