Open dagen

Beleef onze open dagen. Kom langs en ervaar het gevoel van uw eigen bungalow!

   De vakantiehuizen bezichtigen

Wij werken met een aantal vaste open dagen per jaar. Op deze dagen is het mogelijk om één of meerdere (maximaal drie) huisjes te bekijken. Ons team is aanwezig en zal met u persoonlijk in maximaal een uur hetgeen bekijken dat u interesseert. Tijdens de bezichtigingen kunt u het gevoel van de bungalows ervaren en kunt u al uw vragen aan ons stellen.

Wanneer u interesse heeft in één of meerdere bungalows, kunt u zich aanmelden voor een open dag. Dit kan middels het contactformulier op deze website of telefonisch. De open dagen staan altijd aangekondigd op zowel deze pagina als onze facebookpagina. Ook zijn deze uiteraard bij ons op te vragen.

Wij plannen met u een afspraak in waarop de bezichtiging kan plaatsvinden. Hierna zult u van ons per mail extra informatie ontvangen zodat u goed voorbereid naar het prachtige Durbuy kunt komen.
Bezichtigingen geschieden altijd samen met een van onze medewerkers die op de open dag aanwezig zullen zijn. 

Wanneer u zonder afspraak een open dag komt bezoeken, bestaat de kans dat iedereen de gehele dag ingepland staat voor bezoeken en u geen bezichtiging kunt maken. Wij laten nooit kijkers zonder iemand van ons een bungalow bezoeken. Dit omdat het allemaal persoonlijk bezit is van de verkopende eigenaren.

Aan het einde van de open dag is het direct mogelijk een bod uit te brengen via onze biedingsformulieren.

 

aanmelden

Maak de eerste stap naar jouw droomvakantiebungalow! Vul het onderstaande formulier in en ontdek samen met ons de mogelijkheden tijdens onze aankomende open dagen. 


    Reset password

    Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

    Powered by Estatik