Sunclass Durbuy

Het mooiste park in de Ardennen

Parkinformatie

In de heuvels vlak bij Durbuy (de kleinste stad van Europa) ligt het prachtige en eigenzinnige park Sunclass Durbuy. Het park heeft 237 vakantiehuizen die allemaal particulier eigendom zijn. Het park is zo’n 50 jaar geleden opgericht via een unieke constructie. De grond werd gepacht, daarvoor is een overeenkomst afgesloten tot 2075. Om de vakantiehuizen zo makkelijk en financieel aantrekkelijk te kunnen neerzetten is er een vereniging opgericht waarin alle huiseigenaars direct ook voor een deel eigenaar van het park zijn. Dit maakt dat er op papier geen huizen gekocht worden, maar lidmaatschappen die recht geven op een kavel met opstal (in de vorm van een vakantiehuis) op dit park. Dit maakt dat heden ten dagen nog de eigenaars van de huizen ook de eigenaars van het park zijn. Met een eigen bestuur, werkgroepen, 2 ALV’s per jaar.
Op het park zijn 4 en 5-6 persoons bungalows. Deze hebben allemaal hun persoonlijke karakter, mate van afwerking en luxe. Huisdieren zijn op het park toegestaan. U kunt zelf bepalen of in uw huisje huisdieren zijn toegestaan. Parkeren kan op het park veelal naast of dichtbij de huisjes. Verder zijn er veel algemene voorzieningen wat het tot een heerlijk vakantiepark maakt.
Voor de beste informatie over het park zelf kunt u een kijkje nemen op de park website:
www.sunclassdurbuy.com

 

 

Bungalows

De 237 sfeervolle bungalows liggen verspreid over de beboste heuvels, midden in de rustgevende natuur van de Ardennen. Alle accommodaties zijn vrijstaand en omgeven door groen waardoor u veel privacy heeft. De bungalows zijn privé-eigendom en hebben een unieke inrichting en uitstraling. Vanzelfsprekend voldoen ze aan strenge kwaliteitsnormen.

Elke bungalow is voorzien van verwarming (gashaarden of CV) en beschikt standaard over een leefgedeelte met ingerichte keuken (inclusief magnetron en koffiezetapparaat), badkamer met douche en toilet, slaapgelegenheid met vaste bedden. Het huisje beschikt over een eigen gemeubileerd balkon of terras. In iedere bungalow is gratis WIFI en digitale TV (met internationale zenders) aanwezig. Huisdieren zijn in een aantal bungalows toegestaan. Dit kunt u bij uw boeking aangeven.

U kunt altijd bij of in de buurt van uw bungalow parkeren.

Hier vind u een plattegrond van het bungalowpark.

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Powered by Estatik